Huidkankerdag 2018 - Dermatologen van Tergooi in actie op Kerkbrink op 2 juni

zaterdag 2-6-2018
Locatie: 
Kerkbrink in Hilversum

De Gezondheidsstudio van Tergooi heeft als doel om gezondheid te bevorderen in de regio. Het voorkomen en vroeg signaleren van huidkanker hoort daarbij. Kom daarom op zaterdag 2 juni naar de Kerkbrink in Hilversum. Net als vorig jaar staat daar een team van de dermatologen van Tergooi klaar om voorlichting te geven. Ook is er gelegenheid om uw huid te laten controleren door een dermatoloog.

Huidkanker komt steeds meer voor in Nederland en in de Gooi en Vechtstreek stijgt het aantal huidkankergevallen jaarlijks. Daarom willen we graag de aandacht vragen voor gezonde zomerzon. De UV-straling uit zonlicht kan de huidcellen beschadigen. Als beschadigde huidcellen zich delen verhoogt dit de kans op huidkanker. Door goed beschermd de zon in te gaan en regelmatig zelf uw huid te controleren kunt u gelukkig veel huidschade voorkomen. 
 

Laat je huid checken op 2 juni

​Omdat niet iedereen dit weet, komt de Gezondheidsstudio samen met de dermatologen van Tergooi in actie op zaterdag 2 juni 2018 (Nationale Huidkankerdag). U treft ons tussen 10:00 uur en 13:00 uur op de Kerkbrink in Hilversum. De huiddeskundigen van Tergooi geven daar advies over goede zonbescherming en zelfcontrole van de huid. Het is ook mogelijk om je huid door een dermatoloog te laten checken. Het aantal plaatsen voor deze huidchecks is beperkt en iedere huidcheck duurt 10 minuten. Voor deze huidchecks is het nodig om een reservering te maken middels het formulier op deze pagina. 

Stuur na het aanmelden ook even een mail aan gezondheidsstudio@tergooi.nl met uw gewenste tijdstip. Wij zullen daar met de indeling van het schema zo veel mogelijk rekening met uw wens houden!

Wilt u graag op een ander moment uw huidkankerplekje(s) op huidkanker(risico) laten checken? Bezoekt u dan uw huisarts. Die kan u, als dat nodig is, doorverwijzen naar de dermatoloog in Tergooi.

 

 

Delen: