Nationale Huidkankerdag 2018 (onder voorbehoud, datum volgt)

dinsdag 1-5-2018 tot donderdag 31-5-2018
Locatie: 
VOLGT

De Gezondheidsstudio van Tergooi bevordert gezondheid en werkt aan een gezonde(re) regio Gooi en Vechtstreek. Daarbij hoort ook het vroeg herkennen, verkleinen en voorkomen van het risico op kanker. Huidkanker komt steeds meer voor in Nederland en in de Gooi en Vechtstreek stijgt het aantal huidkankergevallen jaarlijks. In dat kader vragen we graag uw aandacht voor onze acties. U kunt namelijk door gezond gedrag uw risico op huidkanker verkleinen en door uw huid in de gaten te houden huidkanker(risico) ontdekken.

Datum onbekend
Jaarlijks bepaalt de NVDV samen met andere initiatiefnemers of en wanneer Huidkankerdag plaatsvindt. Het is meestal een zaterdag in mei maar die voor 2018 is nog niet bekend. Zodra de dermatologen van Tergooi groen licht hebben voor de actie in 2018, start de organisatie.

Ander moment
Wilt u graag op een ander moment uw huidkankerplekje(s) op huidkanker(risico) laten checken? Bezoekt u dan uw huisarts. Die kan u, als dat nodig is, doorverwijzen naar de dermatoloog in Tergooi.

Iets met ons delen in aanloop naar de (mogelijke) Huidkankerdag 2018? Doet u dat dan via gezondheidsstudio@tergooi.nl of T 088 753 21 03.

Delen: