Wandel mee tegen kanker tijdens SamenLoop voor Hoop in Huizen op 29 juni

vrijdag 29-6-2018 tot zaterdag 30-6-2018

Op vrijdag 29 juni vindt in Huizen SamenLoop voor Hoop plaats. SamenLoop voor Hoop is een evenement voor iedereen die direct of indirect met kanker te maken heeft gehad. Gedurende deze 24 uur durende wandelestafette wordt stilgestaan bij kanker en wordt het leven gevierd.

Tijdens de loop zijn er verschillende ceremonies, muziekoptredens en acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor kankeronderzoek. De SamenLoop wordt van begin tot eind georganiseerd door vrijwilligers. De overlevingskansen voor mensen met kanker zijn de laatste 65 ruim verdubbeld. KWF Kankerbestrijding heeft als ideaal een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker. Het geld dat met de SamenLoop voor Hoop wordt ingezameld gaat naar wetenschappelijke onderzoek. Ook wordt het geld ingezet om de kennis over kanker te delen en de behandeling ervan te vergroten.
 

Meedoen aan de Samenloop

Er zijn verschillende manieren om aan SamenLoop voor Hoop in Huizen mee te doen. Je kunt je inschrijven met je team dat bestaat uit 10 tot 15 mensen. Daarnaast kan je het evenement ook ondersteunen als vrijwilliger. Ook is het mogelijk om het evenement als sponsor te steunen. En wat is een evenement zonder toeschouwers? De deelnemers kunnen tijdens deze wandelestafette van 24 uur best wat aanmoedigingen gebruiken!

 

Meer informatie

SamenLoop voor Hoop in Huizen
Datum: 29 juni 2018 – 15:00 uur
Adres: SV Huizen, IJselmeerstraat 3
Mail organisatie: huizen@samenloopvoorhoop.nl
Inschrijven en informatie: Samenloopvoorhoop.nl 

(beeld: SamenLoop voor Hoop)

 

Delen: